Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ICT-Bootcamps – infomoment

29/08/2023 van 10:00 - 11:00

Ben jij directeur of ICT-coördinator en wil jij graag je ICT-team de kans geven om hun competenties verder te ontwikkelen? Dankzij de overheidsopdracht ‘Bootcamps’ kan jouw school kosteloos een ICT-professionaliseringstraject volgen.

ICT-teams op scholen staan voor grote uitdagingen: een doordacht ICT-beleidsplan opstellen, nadenken over ICT-professionaliseringsinitiatieven, een gedragen visie op ICT implementeren,… Geen eenvoudige opdracht! De bootcamps ondersteunen ICT-teams in het hele veranderingsproces via trajecten op maat. Via fysieke en online sessies op maat krijgt je ICT-team de nodige ondersteuning, vertrekkend vanuit de specifieke noden van de school. De doelgerichte begeleiding zorgt ervoor dat het team zelf ook de nodige competenties verwerft die nodig zijn om het digitaliseringsproces van de school in goede banen te leiden.

Denk je dat jouw school baat heeft bij een ICT-bootcamp? Tijdens dit infomoment kom je alles te weten om je school aan te melden en de selectieprocedure.

Prijs

gratis

 

Gegevens

Datum:
29/08/2023
Tijd:
10:00 - 11:00
bezoek website

Locatie

Online

Organisator

Onderwijs Vlaanderen